Licht metalen velgen spuiten in de kleur van uw keuze kleuridentificatie nu nog gemakkelijker gemaakt

Iedereen die zich met het spuiten van licht metalen velgen bezighoudt, kent het probleem om de passende kleur voor de desbetreffende velg te vinden. Vaak moeten er dan meerdere velgen gespoten worden omdat de exacte tint niet gevonden kan worden. De WheelDoctor heeft verschillende basislakken ontwikkeld, waarmee bijna alle licht metalen velgen in de oorspronkelijke kleur kunnen worden gespoten.

De identificatie van de kleuren gebeurt middels een speciaal door CARTEC ontworpen WheelDoctor kleurenwaaier met gespoten stalen. Bovendien staan er drie verschillende speciaal ontwikkelde transparante velgenlakken in 2 componenten-kwaliteit ter beschikking: 2K-transparante lak mat (thixotrop) en 2K-Aluminium-Clear-Plast transparante lak voor het spuiten van hoogglans gepolijste licht metalen velgen.

Als we er dan nog niet uitkomen, doen we een beroep op ons kleur-systeem van Glasurit die als onderdeel van BASF en leverancier van bandlakken aan de auto-industrie ook vele mogelijkheden biedt. Wij maken gebruik van het Glasurit kleursysteem welk ons de keus geeft uit 25.000 verschillende kleuren, zowel uni- metallic- als de tegenwoordig populaire matte kleuren.

Wij zijn enige die voor u op de gepolijste rand van de velg een glaskeramiek kunnen aanbrengen. Door de laagdikte van 5µ lijkt het net of de rand kaal aluminium is en hoeft u hem NOOIT meer te polijsten. Ook hier geven wij garantie op.