Wie zijn wij?

De WheelDoctor wordt in de gehele Benelux exclusief vertegenwoordigd door Autoschadebedrijf van der Ende. Wij zijn in 1990 als spuiterij begonnen en in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern gespecialiseerd schadeherstelbedrijf met de diverse activiteiten. Ook voor 'speciale projecten' (bijvoorbeeld oldtimers) en het afspuiten van andere objecten dan auto's, bent u bij Autoschade Van Der Ende aan het goede adres.

Mede dankzij het winnen van diverse bedrijfswedstrijden, georganiseerd door onze branchevereniging FOCWA, staan we bekend als een zeer goed schadeherstelbedrijf dat gaat voor kwaliteit. We werken dan ook met 7 ruim ervaren medewerkers welke u allen van deskundig advies kunnen voorzien.

Nu kunt u dus ook bij ons terecht voor het herstellen, opknappen en polijsten van uw velgen!


Onlangs zijn we gestart met de WheelDoctor van Cartec. Hierbij wordt gewerkt met een speciale machine en bijbehorende supplementen om uw velgen op diverse manieren te kunnen bewerken en repareren. Samen met Cartec als specialist, hebben we meer dan 15 jaar ervaring in het herstellen van beschadigde lichtmetalen velgen voor zowel auto’s als motoren. Alle herstelwerkzaamheden aan de velgen worden natuurlijk volgens de richtlijnen en de veiligheidsvoorschriften van de TÜV verricht.

* Autoschade van der Ende heeft de exclusieve rechten om de WheelDoctor in de gehele Benelux te vertegenwoordigen en onder deze noemer werkzaamheden te verrichten conform richtlijnen Cartec.